Heikkisen Kukkatarha

Meillä oli lapsena siskon ja veljen kanssa kasvihuoneen kokoinen hiekkalaatikko. Siellä möyryttiin hiekassa viljelypöytien alla ja kasvatettiin vastustuskykyä hiekkaa ja multaa maistelemalla. Hieman myöhemmin leikittiin kaverin kanssa kukkamyyjää ja asiakasta. Ja vielä vähän myöhemmin saatiin olla puutarhalla kesätöissä vanhempien apuna.

Aikaa noista muistoista on vierähtänyt jo lähes 30 vuotta ja nyt saan ylpeänä ja kiitollisena olla veljeni Antin kanssa Heikkisen Kukkatarhan omistajia, vanhempamme Irjan ja Arin jättäytyessä taka-alalle. Nyt meidän lapset leikkivät puutarhalla ja tarina saa jatkua.

Vanhempamme Ari ja Irja perustivat Heikkisen Kukkatarhan vuonna 1984. Alkuun puutarhalla viljellyt kesäkukat myytiin Kuopion torilta, mutta tänä päivänä myynti on keskitetty kokonaan Kukkatarhalle Kuopion Vehmasmäkeen sekä verkkokauppaan. Viljelemme kesäkukkia, hyötykasvien taimia ja perennoja ja lisäksi puutarhamyymälästämme löytyy runsas valikoima puita, pensaita ja havukasveja. 2012 syksyllä puutarhamyymälän yhteyteen avattiin ympäri vuoden palveleva kukkakauppa, jossa floristien käsissä syntyy upeita luomuksia elämän kaikkiin tilanteisiin. Kukkakaupastamme löytyy myös hyvä valikoima huonekasveja; viherkasveja sekä kukkivia huonekasveja. Nettikauppa on ollut toiminnassa vuodesta 2017.

Tärkeintä meille on laadukkaat tuotteet, asiantunteva ja työssään viihtyvä henkilökunta, joka tarjoaa laadukasta asiakaspalvelua sekä runsas, monipuolinen kasvivalikoima. Ja kaikista tärkein tietenkin tyytyväiset asiakkaat. Haluammekin kuunnella teidän toiveita valitessamme kasveja valikoimiimme. Kysy siis ihmeessä, mikäli etsit kasvia, jota meidän valikoimistamme ei vielä löydy.

Kesäisin Kukkatarhalla häärää 10 asiantuntevaa ja ammattitaitoista puutarhuria / floristia / puutarha-alan osaajaa, jotka antavat vinkkejä kasvien valintaan, istutukseen ja hoitoon. Tervetuloa tutustumaan!

 

Mari Heikkinen, Yrittäjä, floristi, puutarhuri, merkonomi

 

 

Vuoden Kukkakauppiasyrittäjät 2019

Suomen Kukkakauppiasliitto on valinnut Heikkisen Kukkatarhan Mari ja Antti Heikkisen Vuoden Kukkakauppiasyrittäjiksi 2019. Nöyrimmät kiitokset Suomen Kukkakauppiasliitolle, olemme niin onnellisia saamastamme tunnustuksesta.

 

Heikkisen Kukkatarha – Yhteystiedot / asiakaspalvelu

Käyntiosoite: Liljantie 39 70870 Hiltulanlahti

Kuopio, Vehmasmäki
Puh: 017-3623215
Sähköposti: myynti@kukkatarha.fi

Klarna maksutavat