Kukkatarhan palvelut:

Viljelemme Heikkisen Kukkatarhalla kesäkukkia, hyötykasveja ja perennoja, jonka lisäksi meillä on  myynnissä laaja valikoima puita, pensaita ja havukasveja sekä ruukkuja ja muita puutarhatarvikkeita. Myymälämme palvelee Kuopion Vehmasmäessä Maaliskuun alusta vuoden loppuun. Tammi-helmikuun myymälämme on kiinni. Kukkakaupastamme löytyy hyvä valikoima viherkasveja, kuivakukkia ja leikkokukkia. Floristimme loihtivat upeat kukkakimput ja asetelmat suurella sydämellä asiakkaan toiveita kuunnellen. Kasvien lisäksi tarjoamme monenlaisia palveluita.

 

Kesäkukkien istutusNeilikka-pinkki-2

Yksi kysytyimmistä palveluista on kesäkukkien istuttaminen asiakkaan omiin ruukuihin ja sehän meiltä onnistuu käden käänteessä. Voimme valita juuri sinulle sopivat kukat yhdessä tai voit jättää vapaat kädet ammattilaiselle. Sesonkiaikojen ulkopuolella pystymme yleensä tekemään istutukset asiakkaan odotellessa, mutta kuumimpaan sesonkiaikaan kannattaa varautua parin päivän toimitusaikaan. Myös kukkaistutusten kotiinkuljetus Kuopion alueella onnistuu.

 

Puiden leikkaukset

Tarvitsetko apua omenapuun leikkauksessa? Onko pihan pensaat päässeet hieman ränsistymään etkä tiedä mitä niille pitäisi tehdä? Ei hätää, me autamme. Kiireimpään kesäkukkasesongin aikaan meillä on kädet täynnä töitä puutarhalla, mutta maalis-huhtikuussa sekä loppukesällä voimme käydä sopimuksen mukaan tekemässä hoitoleikkauksia pihasi kasveille. Tuntiveloituksemme on 55€/h + kilometrikorvaus 1€/km. Minimiveloitus 1 tunti.

 

Pihasuunnittelu ja konsulttikäynnit

Pihasuunnittelun meiltä hoitaa työntekijämme ja yhteistyökumppanimme Gardeniina. Pihasuunnitteluasioissa suosittelemme kääntymään taitavan ja lahjakkaan Niinan puoleen.

 

Viherrakennukset

Teemme pieniä viherrakennusprojekteja sopimuksen mukaan.

 

Viherkasvihuolto

Kaipaatteko yritykseenne viihtyisyyttä ja raikkautta viherkasvien avulla? Suunnitellaan yhdessä sopivat kasvit teidän yrityksellenne. Teemme myös viherkasvihuoltoa sopimuksen mukaan.

 

Yhteistyökumppaneita:

Levynmasiina

Koivumäen Kartano

Klarna maksutavat