Tilaus- ja toimitusehdot, voimassa 2.3.2021 alkaen

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupassa siirtämällä ne ostoskoriin ja hyväksymällä tilaus. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Asiakkaiden yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siihen liittyvien epäselvyyksien selvittämiseen. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen voimassa oleviin toimitusehtoihin. Annathan myös puhelinnumerosi tilausta tehdessä.

 

Tuotteet ja tuotehinnat

Tuotteiden hinnat on mainittu kasviesittelyjen yhteydessä. Kaikki hinnat sisältävät ALV 24%. Matkahuollon toimituksiin toimitusmaksu lisätään tilauksen  loppusummaan tilauksen painon mukaan. Vähimmäistilausrajaa ei ole. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

 

Maksutavat

Verkkokaupan maksujenvälityksen toteuttaa Klarna Oy,

Korkeavuorenkatu 34, 00130 HELSINKI
Puh: 010 666 6309, Email: integration@klarna.fi, Web: www.klarna.com

 

Tilausvahvistus

Tehtyäsi tilauksen, saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi.

 

Toimitustavat ja toimituskulut

Toimitustapamme:

 

 

Eläviä kasveja sisältävät paketit noudettava mahdollisimman pian. Mikäli pakettia ei noudeta 1 vrk:n kuluessa matkahuollon ilmoituksesta, Heikkisen Kukkatarha ei vastaa vaurioituneista kasveista.

Toimitusaika matkahuollon paketeilla 2-7 arkipäivää. HUOM! Lähetämme kasveja vain alkuviikosta, etteivät jää matkahuollolle viikonlopuksi kuivumaan. 

Kotiinkuljetus Kuopion alueella sekä hautajaiskukkien toimittaminen kappeleille:

Kukkakimput voidaan toimittaa samana päivänä, mikäli tilaus on tehty ennen klo 12. Haluamasi toimituspäivän voit kirjoittaa lisätietoja-kohtaan.

Huom! Puille ja kesäkukille on mahdollista valita vain nouto tai kotiinkuljetus Kuopion alueella. 

Toimitusaika

Yleisin toimitusaika matkahuollon kautta lähetettävillä tilauksilla on  2-7 arkipäivää. Otamme yhteyttä, mikäli toimitusaika on pidempi. Emme vastaa ylivoimaisten esteiden aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista.

Kotiinkuljetukset Kuopion alueella voimme toimittaa samana päivänä, mikäli tilaus on tullut ennen klo 12. Voit kirjoittaa toiveesi toimitusajankohdasta lisätietoja-kenttään.

 

Tilausten muuttaminen

Mikäli haluat tehdä muutoksia tilaukseesi jälkikäteen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme myynti@kukkatarha.fi tai 017-3623215.

 

Peruutus- ja palautusoikeus

Tuotteillamme on 14 vrk:n palautus- ja huomautusaika. Mikäli lähetys on vahingoittunut tai virheellinen, ota välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme numeroon 017-3623215.

Klarna maksutavat