11
Helmikuu

Kevään kukkakurssit

Olemme järjestäneet jo muutaman vuoden ajan kukkakursseja kukkakaupallamme Kuopion Vehmasmäessä. Kukkakurssit ovatkin olleet tosi suosittuja ja tykättyjä. Kurssille et tarvitse minkäänlaista kokemusta kukkasidonnasta, etkä mitään erityistaitoja. Kaikki ovat tervetulleita tutustumaan kukkasidonnan maailmaan. Meiltä löytyy kaikki tarvittavat työvälineet, mukaasi tarvitset vain positiivista ja iloista mieltä. Kurssin hinta sisältää materiaalit, opetuksen sekä pientä purtavaa. Kurssin voi maksaa kurssille saapuessa kortilla tai käteisellä, mutta kurssi-ilmoittautuminen on sitova. Ilmoitathan mahdollisimman pian, jos et pääse tulemaan esim. sairastumisen vuoksi, niin saamme vapautuneet paikat täytettyä.

Kevään 2022 kukkakurssit:

Sisustuskranssi kuivakukista ja kauniisti kuivuvista materiaaleista

Ke 2.3. 18-20          Hinta 35€

Kurssilla tehdään kaunis, trendikäs sisustuskranssi kuivakukista sekä kauniisti kuivuvista materiaaleista. Ilmoittautuminen 20.2. mennessä sähköpostilla myynti@kukkatarha.fi. 15 kurssipaikkaa täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. (Kurssi toteutuu, mikäli osallistujia tulee vähintään 8)

Kevätkimppu Ti 22.3. klo 18-20    Hinta 35€

Kurssilla tehdään raikas, keväinen kukkakimppu kauden leikkokukista. Ilmoittautuminen 8.3. mennessä sähköpostilla myynti@kukkatarha.fi. 15 kurssipaikkaa täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. (Kurssi toteutuu, mikäli osallistujia tulee vähintään 8)

Pääsiäismaailma Lapsi ja aikuinen Ti 12.4. 18-20. 40€/osallistujapari

Kurssilla tehdään kukka-asetelma leikkokukkia ja ruukkukukkia yhdistellen. Tällä kurssilla mielikuvitus päästetään toden teolla lentoon. Kurssille voi ottaa oman tarjottimen tai laakean astian, johon asetelma toteutetaan. (Jos kotoa ei löydy sopivaa, voitte myös ostaa meiltä sellaisen.) Voitte ottaa myös omia pääsiäiskoristeita mukaan. Ilmoittautuminen 29.3. mennessä sähköpostilla myynti@kukkatarha.fi. 10 osallistujaparien paikkaa täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. (Kurssi toteutuu, mikäli osallistujia tulee vähintään 6 paria)

Lämpimästi tervetuloa kursseille!

 

 

Haluatko tietoa uusimmista tuotteista ja tarjouksista?

* Tilaa Kukkatarhan uutiskirje ja saat tietoa uusista upeista tuotteista, tarjouksista, tapahtumista ja vinkkejä kasvien hoitoon.

Klarna maksutavat