27
Tammikuu

Kevään 2023 kukkakurssit

Kukkakurssit tulevat jälleen!

Olemme järjestäneet jo muutaman vuoden ajan kukkakursseja kukkakaupallamme Kuopion Vehmasmäessä. Kukkakurssit ovatkin olleet tosi suosittuja ja tykättyjä. Kurssille et tarvitse minkäänlaista kokemusta kukkasidonnasta, etkä mitään erityistaitoja. Kaikki ovat tervetulleita tutustumaan kukkasidonnan maailmaan. Meiltä löytyy kaikki tarvittavat työvälineet (kurssi-infossa erikseen maininta, jos tarvitset oman astian mukaan), mukaasi tarvitset vain positiivista ja iloista mieltä. Kurssin hinta sisältää materiaalit, opetuksen sekä pientä purtavaa.

Kurssille voit ilmoittautua sähköpostilla myynti@kukkatarha.fi. Kurssille otetaan mukaan 15 ensimmäistä ilmoittautujaa. Kurssit toteutuvat, jos ilmoittautuneita on vähintään 7. Kerrothan ilmoittautuessa mahdolliset ruoka-aineallergiat sekä puhelinnumerosi. Kurssin voi maksaa kurssille saapuessa kortilla tai käteisellä, mutta kurssi-ilmoittautuminen on sitova. Ilmoitathan mahdollisimman pian, jos et pääse tulemaan esim. sairastumisen vuoksi, niin saamme vapautuneet paikat täytettyä. Peruuttamattomasta kurssipaikasta veloitetaan täysi kurssimaksu. Kurssin kesto n. 1,5-2h.

Kukkakurssit kevät 2023

KUIVAKUKKAKRANSSI kuivakukista ja kauniisti kuivuvista materiaaleista

Ti 28.2. 18-20 38€

Kurssilla tehdään kaunis, trendikäs sisustuskranssi kuivakukista sekä kauniisti kuivuvista materiaaleista. Kurssin hinta on 38€. Hinta sisältää materiaalit, opetuksen sekä pientä purtavaa. Ilmoittautumiset 14.2. mennessä.

 

KEVÄINEN KUKKA-ASETELMA KENZAN KUKKASIILEEN

Ti14.3 klo 18-20 55€

Kurssilla tehdään raikas, keväinen, ilmava asetelma kauden ihanimmista leikkokukista kukkasiili-tekniikalla. Asetelmaa varten voit ottaa mukaan oman astian, maljakon tai maljan. Myös meiltä voit ostaa astian kurssille saapuessa. Astiaksi sopii hyvin lasinen maljakko (myös aalto-vaasi sopii hyvin), keraaminen/lasinen malja (Iittalan nappula passaa mainiosti myös). Voit ottaa mukaasi myös useamman vaihtoehdon. Tärkeintä on että astiaan pystyy laittamaan vähintään 3cm korkeudelta vettä. Kukkasiilitekniikka on ekologinen vaihtoehto kukkasienelle, koska sitä voi käyttää aina uudelleen jauudelleen. Kurssin hinta on 55€ / henkilö ja hinta sisältää Kenzankukkasiilen (60mm, arvo 22,90 ja tämä on uudelleen käytettävissä) kaikki kukkamateriaalin, opetuksen sekä pientä purtavaa. Ilmoittautumiset 28.2. mennessä.

 

PÄÄSIÄISASETELMA MARISKOOLIIN

Ti 4.4. 18-20 40€

Kurssilla tehdään kaunis pääsiäisasetelma Mariskooliin tai vastaavaan maljaan kauden kauneimmista kukista. Kurssin hinta on 40€ / henkilö ja hinta sisältää kaikki kukkamateriaalit, opetuksen sekä pientä purtavaa. Ilmoittautumiset 23.3. mennessä. Tarvitset mukaasi vain Mariskoolin tai vastaavan astian.

 

PÄÄSIÄISKIMPPU

Ke 5.4. 18-20 40€

Kurssilla tehdään kaunis pääsiäiskimppu kauden kauneimmista kukista. Kurssin hinta on 40€ / henkilö ja hinta sisältää kaikki materiaalit, opetuksen sekä pientä purtavaa. Ilmoittautumiset 24.3. mennessä.

 

MEHIKASVI-ISTUTUS TERASSILLE

Ti 16.5. 18-20 45€

Kurssilla tehdään ihastuttava, helppohoitoinen aurinkoisen ja kuivan paikan kasvi-istutus. Voit ottaa mukaasi oman, mielellään laakean, matalan ruukun. Halkaisija ruukulla n. 30-50cm. Myös meiltä voit ostaa mieleisesi ruukun ennen kurssia. Kurssin hinta on 45€ / henkilö ja hinta sisältää opetuksen, pientä purtavaa ja muut istutukseen tarvittavat materiaalit paitsi ruukun. Ilmoittautumiset 2.5. mennessä.

Lämpimästi tervetuloa kursseille!

Haluatko tietoa uusimmista tuotteista ja tarjouksista?

* Tilaa Kukkatarhan uutiskirje ja saat tietoa uusista upeista tuotteista, tarjouksista, tapahtumista ja vinkkejä kasvien hoitoon.

Klarna maksutavat