Ladataan sisältöä..

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja 24§:n mukainen rekisteriseloste.

REKISTERINPITÄJÄ

Heikkisen Kukkatarha (Y-tunnus: 1033142-8)
Jokipellontie 96
70870 Hiltulanlahti

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ

Irja Heikkinen
Puhelin +358 173623215
Sähköposti myynti@kukkatarha.fi

REKISTERIN NIMI

Heikkisen Kukkatarhan verkkokaupan asiakasrekisteri

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Henkilö on rekisteröitynyt Heikkisen Kukkatarhan verkkokauppa-asiakkaaksi ja ostanut Heikkisen Kukkatarhalta tuotteita.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on Heikkisen Kukkatarhan asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely sekä asiakassuhteen hoitaminen. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden pakettien seurantaan. Tietoja voidaan käyttää Heikkisen Kukkatarhan toiminnan kehittämiseen, tilastollisiin tarkoituksiin ja henkilökohtaisemman kohdennetun sisällön tuottamiseen verkkopalveluissamme. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää Heikkisen Kukkatarhan omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Tietoja käsitellään ainoastaan Heikkisen Kukkatarhan asiakassuhteen ylläpitämiseen teknisten rajapintojen kautta.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

 

 

TIETOJEN LUOVUTUS

Asiakasrekisterin tiedot ovat ainoastaan Heikkisen Kukkatarhan käytössä.Tietoja ei luovuteta Heikkisen Kukkatarhan ulkopuolelle, paitsi luottohakemukseen, perintään tai laskutukseen liittyvissä asioissa sekä lainsäädännön velvoittaessa. Tietoja ei luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet estä tietojen poistamista.

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Heikkisen Kukkatarhan sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee Heikkisen Kukkatarhan salasanasuojatulla palvelimella.