Ladataan sisältöä..
Perennat

Perennat A - H

Perennat ovat monivuotisia ruohovartisia kasveja. Yleisimmin perennojen maanpäälliset osat lakastuvat syksyllä ja lähtevät uudelleen kasvuun keväällä. Poikkeuksena joukossa on ainavihannat perennat, joiden lehdistö talvehtii mm. jouluruusu, varjoyrtti ja pikkutalvio.

Puutarhamyymälästämme Kuopion Vehmasmäestä sekä verkkokaupastamme löytyy huikaiseva valikoima perennoja. Perennoja löytyy niin aurinkoiseen kuin varjoisempaankin pihaan, kuivaan kivikkopuutarhaan kuin kosteaan varjopuutarhaankin. Osa perennoista kasvatetaan puutarhallamme, osa tulee meille taimistoilta eri puolilta Suomea, osa tulee hollannista ja tanskasta. Kaikki myynnissä olevat perennat ovat ruukkutaimia. Suurin osa on 9cm tai 11cm ruukussa. Tuotevalikoimasta löytyy myös joitakin suurempia taimia mm. 15cm ruukussa, mutta tällöin taimikoko on erikseen mainittu kasvin esittelyssä.

Perennat ovat ostettavissa huhtikuulta alkaen, sitten kun ovat kasvaneet myyntikuntoisiksi. Nyt voit jo kuitenkin tutkiskella tulevan kauden valikoimaamme.

Lataa lisää tuotteita