Ladataan sisältöä..

Kukkakauppa

Kukkakauppamme palvelee läpi vuoden Kuopion Vehmamäessä. Meiltä saat floristin ammattitaidolla toteutetut yksilölliset kukkasidontatyöt elämän kaikkiin tilanteisiin. Meiltä löytyy myös hyvä valikoima viherkasveja sekä kukkivia huonekasveja. Kukkakaupassamme valikoimamme on yleensä verkkokauppavalikoimaa laajempi.

Kukkakaupastamme löytyy aina meillä sidottuja valmiita kukkakimppuja, mutta voit myös tilata kukkakimpun etukäteen, jolloin vältät odotusajan. Teemme kukkakimput niin onnitteluun, kyläilyyn, suruvalitteluun, vauvaonnitteluun tai ihan vain omalle pöydälle iloksi.

Hautajaiskukat suositellaan tilaamaan noin viikkoa aiemmin, jolloin pystymme varmistamaan kukkien saatavuuden.

Kukka-asetelmat juhliin kannattaa myös tilata vähintään viikkoa aiemmin. Voimme tehdä asetelman asiakkaan omaan astiaan/maljakkoon tai tarvittaessa meiltä saa myös astian lainaan.

Hääkukat kannattaa tilata viimeistään 2-3 viikkoa ennen hääjuhlaa. Kesän suosituimmille hääpäiville tilauksia voidaan ottaa rajallinen määrä, joten varauksen hääpäivälle voi tehdä jo ennakkoon ennen tarkempaa suunnittelukäyntiä. Suunnittelukäynti kannattaa sopia etukäteen, jotta hääkukista vastaava floristimme on silloin paikalla.

Lataa lisää tuotteita